Legendary-kaarten

Hearthstone: nieuwe regels Legendary-kaarten tellen niet alleen voor packs

Een van de veranderingen zorgt ervoor dat je geen dubbele Legendary-kaarten zult ontvangen uit packs totdat je alle Legendaries uit een bepaalde serie hebt.

Je zult geen dubbele Legendary-kaarten ontvangen, ook niet als Arena-beloning.

Een tijdje terug liet Blizzard weten dat ze bij de aankomende Hearthstone-uitbreiding (ICYMI: Knights of the Frozen Throne) een aantal veranderingen door gaan voeren op card packs. Een van deze veranderingen zorgt ervoor dat je geen dubbele Legendary-kaarten meer zult ontvangen uit packs totdat je alle Legendaries uit een bepaalde serie kaarten in je bezit hebt.

De aankondiging van een willekeurige Legendary Hero-kaart als beloning voor de proloog van de nieuwe uitbreiding zorgde echter voor verwarring. Was het noodzakelijk om eerst die Legendary in ontvangst te nemen, omdat je via die manier wel een dubbele kon krijgen of niet? Op Reddit heeft Blizzard besloten om de zaak op te heldere en de regels zijn eigenlijk vrij simpel: de nieuwe Legendary-regels gelden voor alle Legendary-kaarten, ongeacht de manier waarop je de kaart in ontvangst neemt. Dat betekent dat je dus ook met Arena- of Heroic Tavern Brawl-beloningen geen dubbele Legendaries zult ontvangen.

Tags: