Doomfist Summer Games skins

Overwatch-dataminers duiken Doomfist Summer Games skins op

In een nieuwe datamine heeft Redditor Zenofy weer een hoop informatie betreffende de Summer Games gevonden, inclusief files die wijzen op nieuwe Doomfist Summer Games skins.

Redditor Zenofy heeft maarliefst 67 nieuwe items opgedoken.

Dat de Summer Games dit jaar weer naar Overwatch komen is zo goed als zeker. Blizzard heeft het evenement nog niet officieel aangekondigd, maar bij datamines duikt de naam de laatste tijd steeds vaker op en de studio heeft al eerder bekendgemaakt dat ze evenementen van vorig jaar terug willen laten keren. In een nieuwe datamine heeft Redditor Zenofy weer een hoop informatie betreffende de Summer Games gevonden, inclusief files die wijzen op nieuwe Doomfist Summer Games skins.

Zenofy liet weten dat Doomfist in de Summer Games 4 cosmetische items zal ontvangen, waarvan een waarschijnlijk een Legendary-skin zal zijn. Doomfist zelf zal sowieso 67 cosmetische items krijgen, waarvan 7 zijn standaarditems en 3 achievement-gerelateerd zijn. Wat de rest van de Overwatch-personages zullen ontvangen tijdens de Summer Games, is nog niet bekend.

Tags: