Dota 2 hero Io

Dota 2 hero Io krijgt eigen Arcana

Vorig jaar wist Juggernaut op het nippertje te winnen van Io, maar inderdaad, Dota 2 hero Io krijgt eigen Arcana bij uitkomen van de battlepass.

Altijd al als een Companion Cube uit Portal willen spelen in Dota 2? Vanaf nu is het mogelijk.

Dota 2 kent een groot aantal itemsets voor het brede scala aan heroes uit de game, de ene nog spectaculairder dan de andere. De meest begeerde items zijn de zogenaamde Arcana-items, die vaak het uiterlijk, stemgeluid en animaties van een hero volledig overhoop gooien. Welke hero een Arcana krijgt wordt besloten tijdens de periode dat de Battle Pass voor The International live is. Dan kunnen alle eigenaars van de pas een stem uitbrengen op wie zij willen dat een eigen Arcana-item krijgt. Vorig jaar wist Juggernaut op het nippertje te winnen van Io, maar inderdaad, Dota 2 hero Io krijgt eigen Arcana.

 

Treur echter niet Io-fans, want Valve heeft ook rekening gehouden met jullie! Spelers die dit jaar level 245 bereiken met hun Battle Pass krijgen de Benevolent Companion Arcana voor Io, een item dat hem omtovert tot een Companion Cube uit de Portal-serie. Zoals gebruikelijk bij Arcana-items voorziet de set Io van een nieuw uiterlijk, nieuwe geluidjes (Io praat niet) en nieuwe animaties. De set is niet te ruilen of te verkopen, dus als je hem wilt hebben zul je hard aan het werk moeten om je Battle Pass te levelen.

Tags: