Dota 2 co-op campaign

Dota 2 krijgt tijdelijke co-op campaign bij season Battle Pass

De nieuwe Battle Pass voor de aankomende TI17 voegt echter nog iets extra’s toe in de vorm van een Dota 2 co-op campaign.

Zoals gewoonlijk krijgen eigenaars van een Battle Pass in Dota 2 een hoop waar voor hun geld.

Met de aankoop van deze in-game pas kun je door middel van het voltooien van challenges en andere activiteiten je Battle Pass-level verhogen, waardoor je allerlei cosmetische items vrijspeelt om in de game te gebruiken. De nieuwe Battle Pass voor de aankomende TI17 voegt echter nog iets extra’s toe in de vorm van een Dota 2 co-op campaign.

Dota heeft al eerder co-op evenementen gehad waarmee spelers cosmetische items konden verdienen, maar de aangekondigde Siltbreaker-campagne lijkt grootser in schaal. Het verhaal kent twee aktes, waarvan de eerste later deze maand speelbaar moet worden. Met vier spelers zul je monsters moeten verslaan en valstrikken moeten ontwijken om zo Campaing XP te verdienen. Met genoeg XP kun je een draai geven aan het Wheel of Rewards, waaruit je onder andere een exclusieve courier kunt winnen. Voor meer informatie over de Battle Pass en Siltbreaker kun je de mini-site van Valve bekijken.

Tags: