nieuwste Hearthstone-uitbreiding

De nieuwste Hearthstone-uitbreiding komt in augustus

Vorige week liet Blizzard nog weten dat de nieuwste Hearthstone-uitbreiding onthuld zou worden tijdens de Hearthstone Spring Championship.

Vrijdag weten we meer over de uitbreiding zelf.

Vorige week liet Blizzard nog weten dat de nieuwste Hearthstone-uitbreiding onthuld zou worden tijdens de Hearthstone Spring Championship, maar nog voor die bekendmaking is de releasemaand van de nieuwe uitbreiding al vrijgegeven. In augustus kunnen spelers aan de gang met de nieuwste uitbreiding voor het populaire kaartspel.

Tijdens een Q & A liet Ben Brode, game director voor Hearthstone, weten dat de nieuwe uitbreiding in augustus uitkomt en Missions bevat. Missions zijn vergelijkbaar met een Adventure, alleen hoeven spelers hier niet voor te betalen. Zo kunnen ze het verhaal van een uitbreiding meekrijgen zonder geld ervoor neer te hoeven leggen.

Op vrijdag 7 juli zal Blizzard de nieuwste uitbreiding officieel onthullen. Gepaard met de nieuwe uitbreiding komen er een aantal veranderingen naar de packs in Hearthstone, waardoor je nog meer kans hebt om een nieuwe legendary te scoren. Voor meer nieuws over Hearthstone hou je e-sports.nl in de gaten.

Tags: