Overwatch PTR

D.Va ontvangt binnenkort nieuwe abilities op de Overwatch PTR

In een PTR-update zal de effectieve duur van Defense Matrix gehalveerd worden, waardoor je beter zult moeten inschatten wanneer je deze skill kunt gebruiken.

Ook worden haar huidige abilities stevig aangepast.

Op dit moment is D.Va een onmisbaar component in bijna elke Overwatch line-up. Dankzij haar mobiliteit en haar sterke verdedigende capaciteit door haar Defense Matrix is ze niet alleen onverwoestbaar, ze is ook nog eens in staat om bovenop kwetsbare supports of snipers te springen. Daarom heeft Blizzard besloten om haar Defense Matrix minder sterk te maken. In een aankomende Overwatch PTR-update zal de effectieve duur van Defense Matrix gehalveerd worden, waardoor je beter zult moeten inschatten wanneer je deze skill wel en niet zult gebruiken.

Daar staat echter wel het een en ander tegenover. Niet alleen zal D.Va met ingang van de bovengenoemde PTR-patch in staat zijn om te schieten terwijl zij haar andere skills gebruikt (waaronder dus Defense Matrix), de mech-pilote krijgt ook nog een nieuwe skill erbij. Deze skill, genaamd Micro Missiles, stelt D.Va in staat om een salvo aan kleine raketten af te vuren die schade doen in een kleine area of effect. Ook Micro Missiles kan ze gebruiken terwijl ze schiet, dus de potentie om veel meer schade te doen gaat hiermee hard omhoog. Of ze daardoor meer geschikt wordt als DPS-personage of dat D.Va nog steeds de tank bij uitstek blijkt, zal duidelijk worden als de PTR-update over enkele weken uitkomt. De exacte releasedatum is echter nog niet bekend.

Tags: