Chris Smalling

Chris Smalling is de eerste FIFA 17 FUTTIE

De FUTTIE-uitvoering met betere statistieken dan de reguliere versie van de speler. De eerste winnaar is bekend en het is niemand minder dan Chris Smalling.

Spelers kunnen in een Squad Building Challenge een speciale 87-rated uitvoering krijgen.

Vorige week lieten we jullie weten dat de FIFA FUTTIES-verkiezingen van start gingen. In een aantal verschillende categorieën konden spelers van de game hun favoriete speler nomineren. De winnaar van de verkiezing kreeg een speciale FUTTIE-uitvoering, met betere statistieken dan de reguliere versie van de speler. De eerste winnaar is bekend en het is niemand minder dan Chris Smalling.

The results are in: @ChrisSmalling is your #FUTTIES CB winner! Available for 72 hrs as a SBC. pic.twitter.com/diKC6z5KjY

— EA SPORTS FIFA (@EASPORTSFIFA) 11 juli 2017

Smalling heeft in zijn FUTTIE-uitvoering een rating van 87. Smalling werd boven teammaat Bailly en Barcelona-speler Umtiti verkozen als beste Centerback. Wil je deze 87-rated Smalling in je bezit krijgen, dan moet je een special Squad Building Challenge voltooien waarvoor je ten minste één speler die genomineerd is voor een FUTTIE in een 84-rated squad moet zetten. De eerstvolgende FUTTIE die bekendgemaakt zal worden is de beste goalkeeper. Spelers kunnen hiervoor kiezen uit Butland, Trapp en Begović.