Castro1021 deed mee aan prestigieuze kwalificatieronde FUT regionals

Streamer Castro1021 deed mee aan prestigieuze kwalificatieronde FUT regionals:

Afgelopen week vond de FIFA 17 FUT Qualifier Premier Series plaats in New York. Vanzelfsprekend kwam het beste FIFA-talent op dit toernooi af om zich zo te kunnen kwalificeren voor de regionale kampioenschappen in Vancouver.

Naast de reguliere talenten deed ook de besnorde YouTuber/Twitch-streamer Edwin Castro mee, beter bekend als Castro1021. Hoewel hij in voorgaande versies van FIFA niet heel briljant in zijn spel was, houdt hij er in FIFA 17 een prima winstpercentage op over. In de eerste ronde moest hij het opnemen tegen Bernardo ‘MrESTRINO’ Polvo-Romero, die zich wist te plaatsen door de eCOPA Coca-Cola Finals in New York te winnen afgelopen November. Deze wedstrijd won Castro1021. Vervolgens mocht hij het opnemen tegen Nick ‘Marsbars11’ Mars, waarin hij toch zijn meerdere moest erkennen. Uiteindelijk ging Mars er ook met de winst van het toernooi vandoor.

Het gehele toernooi is hier terug te zien met vanaf 56:00 Castro1021 die zijn eerste wedstrijd speelt: https://www.twitch.tv/videos/125945094?t=04h02m39s

Tags: