FIFA Ultimate Team: Beginners Tips

Ben jij net begonnen met FIFA en ben je niet zo’n goede speler, gebruik dan deze tips om beter te worden en makkelijker te kunnen winnen.

Ben jij net begonnen met FIFA en ben je niet zo’n goede speler, gebruik dan deze tips om beter te worden en makkelijker te kunnen winnen.

Snel geld verdienen?

Je kunt snel FIFA-munten verdienen door gelijk – wanneer je aan FIFA Ultimate Team begint – alle muntenbonussen aan te zetten. Dit kun je doen via de catalogus en het levert je gedurende verschillende wedstrijden meer FUT Coins op. Om deze bonussen te activeren, heb je FCC-punten nodig, die je kan verdienen door wedstrijden te winnen in FIFA Ultimate Team.

FIFA FUT Coin Rewards

In de catalogus kun je ook leenspelers kopen met FCC-punten, die minder kosten en je een startvoordeel kunnen opleveren. Met de juiste spelers kun je namelijk een lastige wedstrijd makkelijker winnen. Een gehuurde spelers is niet alleen goedkoper, maar je raakt er ook geen contracten aan kwijt. Bedenk wel dat je de speler na een aantal wedstrijden weer kwijt bent. In de catalogus kun je ook voetballen en tenues kopen met FCC-punten. Deze kan je verkopen op de transfermarkt of snel verkopen.

http://www.ign.com/videos/2016/9/29/lets-play-fifa-17-ultimate-team-ign-bx

Speel in plaats van een enkele online match altijd een volledig seizoen. Je krijgt aan het einde van een seizoen namelijk een bonus als je de titel hebt gewonnen, promoveert of standhoudt in de betreffend divisie. Hoe hoger de divisie hoe meer geld je ervoor krijgt.

Richt je pijlen niet op één team. Je hebt minimaal twee teams nodig, zodat je geen geld hoeft uit te geven aan fitnesskaarten en geblesseerde spelers. Het is niet nodig, maar je kunt ook meer dan twee teams samenstellen.

Betere spelers?

Een goede tip om mee te beginnen is het uitvoeren begin squad building challenges. Deze challenges zijn erg makkelijk en je kunt hierdoor bronzen spelers omruilen voor zilveren en gouden spelers.

Quik sell daarbij geen enkele speler. Je kan elke speler namelijk gebruiken voor squad building challenges. Laat je niet verleiden om toch spelers van de hand te doen.