Summer Games

Summer Games keren acht augustus terug naar Overwatch

Dankzij gelekte informatie hadden we al onze vermoedens, maar nu heeft Blizzard het nieuws officieel gemaakt: De Summer Games keren terug naar Overwatch.

Het is weer tijd voor een zomers potje Lucioball

Dankzij wat gelekte informatie hadden we al onze vermoedens, maar nu heeft Blizzard het nieuws officieel gemaakt: De Summer Games keren terug naar Overwatch. Vanaf 8 augustus kunnen spelers aan de slag om nieuwe en oude Summer Games-skins vrij te spelen. Ook maakt de exclusieve gamemode Lucioball wederom haar opwachting, met een paar nieuwe toevoegingen.

Allereerst is er een nieuwe map beschikbaar, die zich afspeelt in Sydney. Deze zal afgewisseld worden met de bekende map in Rio. Ook kun je niet langer je tegenstanders ‘boopen’ om ze van de bal te houden en zorgt je ultimate ervoor dat je sneller beweegt en de bal harder kan schieten.

De nieuwe Summer Games-skins zullen evenveel credits kosten als andere evenement gerelateerde skins, maar dit is de eerste keer dat oude exclusieve skins voor een tweede keer verkrijgbaar zijn. De Summer Games-skins uit 2016 zijn nu verkrijgbaar voor de prijs van een reguliere Legendary/Epic/Rare-skin, dus als je er vorig jaar eentje gemist hebt, sla dan vooral nu je slag!

Tags: