seized

GuardiaN en seized willen weg bij CS:GO-team Natus Vincere

GuardiaN en seized zijn allebei verplaatst naar de transferlijst. Totdat ze worden opgepikt door een ander team blijft hun contract met Na’Vi nog staan.

Beide spelers zijn verplaatst naar de transferlijst.

Na een zeer wisselvallige periode lijkt het eind in zicht voor de huidige teamcompositie van het CS:GO-team Natus Vincere. GuardiaN en seized zijn allebei verplaatst naar de transferlijst. Totdat ze worden opgepikt door een ander team blijft hun contract met Na’Vi nog staan, dus komende tijd zien we de spelers nog gewoon terug in het Natus Vincere-tenue. De vraag blijft echter niet of de spelers weggaan, maar wanneer.

If ill do a change, it would be my own decision, not cut :p

— Ladislav Kovács (@guardiancsgo) 27 juli 2017

Of de beslissing omtrent seized is genomen door de organisatie of de speler zelf is niet duidelijk, maar GuardiaN liet eerder deze week al weten dat hij mogelijk nieuwe toekomstplannen had. Kovács liet namelijk weten dat als er een verandering aan zat te komen, die voort zou komen uit zijn eigen keuze. Wanneer de spelers vertrekken, blijven alleen Ioann “Edward” Sukhariev, Aleksandr “s1mple” Kostyliev en Egor “flamie” Vasilyev nog over.

Tags: