pack-regels

Blizzard licht nieuwe pack-regels Hearthstone verder toe

Toen Blizzard een tijdje terug liet weten dat ze de pack-regels voor Hearthstone-kaarten gingen veranderen, was iedereen enthousiast.

Community manager Daxxarri lost de verwarring op.

Toen Blizzard een tijdje terug liet weten dat ze de pack-regels voor Hearthstone-kaarten gingen veranderen, was iedereen enthousiast. De nieuwe regeling, waarbij spelers gegarandeerd een Legendary ontvangen in de eerste tien packs van een nieuwe uitbreiding, bracht echter ook wat onduidelijkheden met zich mee. In een Redditpost van Redditor bnightstar poogt Hearthstone community manager Daxxarri wat meer duidelijkheid te scheppen.

Bnighstar vroeg zich af als hij een paar packs kocht voor een oude uitbreiding, zoals Mean Streets of Gadetzan, de nieuwe regels ook van toepassing zouden zijn. In zijn antwoord liet Daxxarri weten dat de nieuwe regels voor alle uitbreidingen gelden, maar alleen als je nog geen packs uit de desbetreffende uitbreiding hebt geopend voordat de nieuwe regeling in werking treedt. Spelers die dus al een paar Un’Goro-packs hebben gekocht krijgen niet na tien packs een Legendary, maar spelers die na de release van Knights of the Frozen Throne tien Un’Goro-packs aanschaffen krijgen gegarandeerd een Legendary voor hun collectie.

Tags: